Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Uw website beter gevonden in de zoekmachines

Met SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie, kunt u ervoor zorgen dat uw website beter gevonden wordt. Bijvoorbeeld in de resultaten van de grote zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, etc. Door SEO doorlopend toe te passen wordt u steeds beter vindbaar voor uw (potentiele) klanten. SEO is erg belangrijk om uw concurrentie voor te blijven. Met de hulp van onze specialisten kunt u uw website optimaliseren. Door gebruik te maken van zoektermen die door uw doelgroep veel gebruikt in de teksten kunt u beter scoren in de zoekmachines. SEO content laten schrijven kan bijvoorbeeld via onze Content Management service.

SEO is geen eenmalige klus. Doordat er steeds nieuwe ontwikkelingen bij komen en zoekmachines als Google continue veranderingen doorvoeren is het belangrijk de juiste kennis in huis te hebben. De technische opbouw van een website en webshop is belangrijk, maar ook inkomende links, nieuws, blogberichten, video’s en afbeeldingen. DIt zijn een aantal van een van de vele factoren die gebruikt worden om de resultaten te vormen in de organische zoekmachine resultaten.

Zoekmachine optimalisatie advies en doelgroeponderzoek

Om de huidige stand van zaken inzichtelijk te maken voeren wij voor de start van uw SEO traject een onderzoek uit. Naar aanleiding van dat onderzoek geven wij u aan hoe de vindbaarheid van uw mobielvriendelijke website vergroot kan worden. Bij dit advies geven we bijvoorbeeld aan wat er in de techniek van uw website verbeterd moet worden. Of hoe u de content op uw pagina kan verbeteren om zo de vindbaarheid van uw website te vergroten. Op basis van dit onderzoek maken we een plan van aanpak. Hierbij stellen we een planning op waarin deze aanpassingen en toevoegingen uitgevoerd zullen worden. Tijdens het uitvoeren van de samengestelde planning ontvangt u periodiek een rapport om zo inzicht te krijgen in de behaalde resultaten. Bijvoorbeeld de nieuwe posities op bepaalde zoektermen of bijvoorbeeld de conversie van uw website.

Plan van aanpak en copywriting voor zoekmachine optimalisatie

Het plan van aanpak wordt met u gedeeld zodat u volledig inzichtelijk heeft hoe we het traject gaan uitvoeren. Deze helderheid biedt beide partijen de mogelijkheid om tijdig de strategie of uitvoering bij te sturen indien dat nodig is. Wij werken samen met professionele SEO copywriters die zorgen er voor dat de teksten die we schrijven geoptimaliseerd zijn voor SEO. Ook zorgen ze er voor dat de teksten volledig aansluiten bij de doelgroep(en) van uw website. Dit kunnen we bereiken door volledig nieuwe teksten te schrijven of juist door bestaande teksten te herschrijven. Ook wanneer uw doelgroep zeer specialistische inhoud nodig heeft dan kunnen onze SEO copywriters dit schrijven. Dit wordt gedaan op basis van de benodigde aangeleverde specialistische informatie van u of uw bedrijf.

Samenwerken aan online resultaat

Wij helpen u graag om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Wanneer we uw specialistische kennis van uw markt en doelgroep(en) van uw bedrijf combineren met ons SEO specialisme en uitgebreide kennis van het online landschap kunnen we dit bereiken. Meer weten? Neem contact met ons op.  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Ook hoger in Google?

  colin

  078-6130504

  info@startupfabriek.nl

  Uitvoering en Linkbuilding

  Wanneer te geoptimaliseerde teksten geschreven zijn plaatsen we de nieuwe pagina’s en/of de nieuwe blogs op uw website. Hierbij zorgen we er ook weer voor dat de opmaak en de weergave van de nieuw teksten geoptimaliseerd is voor zoekmachine optimalisatie. Hierbij letten we bijvoorbeeld op titelgebruik, interne links, alt-tags bij afbeeldingen, enz. Een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie zijn de backlinks. Backlinks zijn de  links op een externe website die uw gebruiker doorsturen naar een specifieke pagina op uw website. Een pagina met veel kwalitatief goede backlinks zal hoger in de zoekresultaten staan dan een pagina met minder of kwalitatief slechtere backlinks. Wij helpen u met linkbuilden (het opbouwen en optimaliseren van backlinks) om zo uw website nog beter vindbaar te maken.

  Periodieke optimalisatie

  Het internet en de bijbehorende technieken vernieuwen in een hoog tempo. Voor websites is SEO niet een eenmalig proces. Dit is een proces wat doorlopend wordt gemonitord, uitgevoerd en bijgestuurd indien nodig. Met onze actieve monitoring en periodiek ingeplande werkzaamheden zorgen we er voor dat uw website met de tijd gaat. Zowel met de veranderingen van de zoekmachines als de verandering in de algoritmes voor het tonen van de juiste resultaten.

  Om uw bereik en vindbaarheid te verbeteren  bieden we ook de mogelijkheid onze SEO trajecten te combineren met onze flexibele Content Marketing service. Of ons Social media beheer. Dan zorgt u er ook voor dat u zichtbaar bent en blijft op de social media kanalen die aansluiten bij uw markt. Op deze manier kunt u met de zoekmachine marketing van Mennes Creative uw concurrentie een stapje voorblijven!