Webshop | webwinkel

Gericht op conversie, klaar voor mobiel

Het aantal consumenten dat online aankopen doet in webwinkels is de afgelopen tien jaar exponentieel gestegen. De magische grens van tien miljoen Nederlandse online shoppers is inmiddels doorbroken en het einde is nog lang niet in zicht.

 

Sterker nog; dankzij de komst van de smartphone en de tablet wordt het voor uw potentiële klant alleen nog maar makkelijker om uw producten aan te schaffen. En dankzij sociale media is serieuze online klantenbinding niet langer voor alleen de grote retailers weggelegd. Kortom: kansen genoeg, maar hoe pakt u dat nou aan, zo’n webwinkel met de moderne mogelijkheden van nu?

webshop-500

De bezoekers van uw webshop omzetten in kopers

Een webshop moet geld opleveren, waarbij het allemaal draait om conversie: van bezoekers kopers maken. Een webshop ontwikkelen klinkt eenvoudig, maar helaas is het bouwen van een webshop alléén geen garantie voor succes. De webwinkel-oplossingen van Mennes Creative beginnen bij het vertalen van uw online verkoopstrategie naar een gestroomlijnde webshop, tot het digitaliseren van uw productaanbod, optimaliseren voor de zoekmachines en het gericht promoten van uw online handelswaar op sociale media. Om uw webwinkel écht succesvol te maken moet er vervolgens continu worden bijgestuurd. Niet alleen qua producten, maar bovenal voor wat betreft de beleving van uw bezoekers, het bijschaven van uw advertenties en het stroomlijnen en automatiseren van de logistiek rondom uw verkoopprocessen. Mennes Creative heeft alles in huis om uw webshop strategie tot een succes te maken.

Uw verkoopstrategie vertaald naar een eigentijdse webshop

Als u besluit een webwinkel te starten begint het altijd met het uitwerken van een online verkoopstrategie voor uw onderneming. Wat wilt u gaan verkopen en aan welke doelgroep? Hoe zorgt u ervoor dat uw producten bij uw klanten terecht komen? Hoe worden voorraadbeheer en betalingen afgehandeld? Mennes Creative heeft deze vragen al talloze malen gesteld en retailers in verschillende sectoren geholpen de commerciële vertaalslag te maken naar het verkopen van hun producten in een eigen webshop.

Meten is weten; meer verkopen dankzij zoekmachines

Zonder bezoekers valt er weinig te verkopen met uw webshop. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere webshop die wij opleveren een zoekmachine vriendelijke webshop is  en het bezoekersgedrag dankzij online metingen inzichtelijk maken.

Webwinkel beginnen? Pak het strategisch aan!

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn, op een manier die u het best uitkomt. Laat hier uw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen contact met u op!

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  SPARREN OVER UW IDEE?

  colin

  078-6130504

  info@startupfabriek.nl

  Klantenbinding dankzij sociale media

  Sociale media als Facebook of Instagram kunnen niet alleen worden ingezet om uw webshop en producten onder de aandacht te brengen, maar stellen u eveneens in staat de interactie met uw bezoekers aan te gaan en hen aan u te binden. Wij helpen u graag om uw aanwezigheid op sociale media effectief in te zetten, maar zijn eveneens in staat de technische mogelijkheden die worden geboden te integreren in uw e-commerce strategie.

  Techniek

  In onze visie staat de opdrachtgever altijd centraal. Zodoende treft u in Mennes Creative een partij die onbevooroordeeld en met een frisse blik oplossingen realiseert voor uw e-commerce vraagstuk, zonder daarbij vast te houden aan specifieke software. Wij hebben ruime ervaring met maatwerk webwinkels en maatwerk webshops gebaseerd op de open source pakketten Magento en WooCommerce. Deze open source pakketten hebben wij geselecteerd op gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid en stabiliteit. Voor webshop ontwikkeling hebben wij maatwerkoplossingen gerealiseerd om te voldoen aan specifieke wensen van onze opdrachtgevers.