Webapplicaties & software op maat

Webapplicaties die wérken | Maatwerk applicatie ontwikkeling

Waar het internet begon met eenvoudige en statische websites, is het online landschap het laatste decennium verrijkt met webapplicaties. Dat zijn interactieve toepassingen die volledig op het web draaien en in feite alles 2.0 hebben gemaakt. Webapplicaties bieden tal van mogelijkheden om uw meest innovatieve ideeën tot leven te wekken, uw doelgroep beter te bedienen en uw processen te optimaliseren én versnellen.

 

Dankzij het feit dat webapplicaties informatie stroomlijnen en de communicatie tussen u en uw doelgroep verhelderen dragen ze bij aan verbeterde interactie, verhoogde efficiëntie en meer effectiviteit in uw organisatie. Zodoende kunt u dankzij webapplicaties niet alleen nieuwe markten aanboren maar ook aanzienlijke kostenbesparingen realiseren.

maatwerk-500

Online toepassingen

Er zijn tal van voorbeelden van webapplicaties te bedenken. In feite kan ieder bedrijfsproces worden vertaald naar een webapplicatie. Bij Mennes Creative kunt u een toekomstgerichte webapplicatie laten ontwikkelen. Wij denken in online oplossingen: het is voor ons een tweede natuur om uw business case te vertalen naar een webapplicatie.Wij hebben inmiddels bewezen dat we maatwerk webapplicaties snel en aantrekkelijk geprijsd kunnen ontwikkelen. Er zijn tal van voorbeelden van toepassingen of (bedrijfs)processen die vertaald kunnen worden naar een webapplicatie die online draait. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: extranet voor klanten en relaties, intranet voor medewerkers met urenregistratiesysteem, webshop/webwinkelmobiele app, vergelijkingssite
of een videoplatform. Hoever uw online ambities ook reiken; het oplossingsgerichte karakter van Mennes Creative zorgt er altijd voor dat uw idee of proces wordt omgezet in een innovatieve online oplossing.

IJzersterke dynamiek

Dankzij het dynamische karakter van webapplicaties zijn deze eenvoudig te beheren en bereikt u met de interactieve toepassingen uw doelgroep rechtstreeks via een browser, zonder dat aanvullende software lokaal geïnstalleerd hoeft te worden.

De informatieverwerking van webapplicaties is dus niet statisch maar dynamisch; deze wordt uit databases gehaald. Aan de andere kant wordt de webapplicatie ook weer via de database door u gevoed, in een afgeschermde omgeving. Dankzij de gebruiksvriendelijke beheersystemen die Mennes Creative ontwikkelt en implementeert hoeft u geen techneut te zijn om een webapplicatie te kunnen beheren. Alles werkt intuïtief maar tegelijkertijd zeer effectief. Dit stelt u in staat om op ieder gewenst tijdstip en waar ook ter wereld alle facetten van uw webapplicatie te beheren!

Veiligheid en Schaalbaarheid

Veiligheid speelt bij Mennes Creative een zeer belangrijke rol in de ontwikkeling van webapplicaties. Standaard zijn alle afgeschermde onderdelen van de webapplicatie alleen te bereiken met inlognaam en wachtwoord. Het inloggen gebeurt via een versleutelde verbinding, zodat de gegevensstromen tussen uw computer en de webapplicatie d.m.v. encryptie niet voor derden te lezen zijn. Ook in de code nemen wij diverse maatregelen om de veiligheid van uw webapplicatie te waarborgen.

De webapplicaties die wij ontwikkelen zijn schaalbaar; ook bij grote hoeveelheden gebruikers blijven ze doen wat ze moeten doen. De code is helder geprogrammeerd en optimaal gestructureerd, zodat stabiliteit en snelheid van de webapplicatie gewaarborgd zijn. Dankzij het feit dat de informatie centraal is opgeslagen is de webapplicatie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar vanaf iedere computer die is aangesloten op internet. Daarnaast zorgen wij standaard voor een dagelijkse remote backup, zodat zowel bestanden als databases altijd op twee fysiek gescheiden locaties worden opgeslagen.

Web applicatie op maat voor uw organisatie?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn, op een manier die u het best uitkomt. Laat hier uw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen contact met u op!

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  SPARREN OVER UW IDEE?

  colin

  078-6130504

  info@startupfabriek.nl

  Gebruiksvriendelijkheid

  Aangezien het bij webapplicaties om complexe online toepassingen gaat, bestaat het risico dat de gebruiksvriendelijkheid in het geding komt. Naast een goede werking vinden we het bij Mennes Creative erg belangrijk dat de gebruiker optimaal met de webapplicatie kan werken. Dankzij overzichtelijke functies, slimme toepassingen en uitgebreide demonstraties, heldere toelichting en instructie na de oplevering garanderen wij de beheersbaarheid van alle webapplicaties die wij opleveren.

  Functionele Techniek

  Iedere webapplicatie die door Mennes Creative wordt opgeleverd is gebaseerd op de allernieuwste online trends en technieken. Waar het internetlandschap continu verandert, veranderen wij mee! Al onze webapplicaties worden gebouwd met behulp van PHP (programmeertaal) en MySQL (databases). Daarbij hebben wij ruime ervaring met verschillende frameworks, zodat uw webapplicatie optimaal gestructureerd wordt en veiligheid en schaalbaarheid gewaarborgd worden. Complexe techniek wordt door ons omgezet in functionele toepassingen waar de gebruiker eenvoudig mee uit de voeten kan. Ogenschijnlijk gecompliceerde problemen worden eenvoudige opgelost dankzij de webapplicaties van Mennes Creative!

  Ontwikkeling

  Bij het ontwikkelen van webapplicaties hanteert Mennes Creative een gestructureerde aanpak, die optimaal is gestroomlijnd dankzij onze jarenlange ervaring. Ieder project begint met een voortraject waarin uw wensen en eisen worden getoetst. Vervolgens wordt een functioneel ontwerp waarin de verschillende onderdelen van de webapplicatie worden uitgewerkt. Dit dient als basis voor het grafisch ontwerp en de technische realisatie, de feitelijke hoofdactiviteiten van ieder project. Voordat de oplevering plaats vindt testen wij alles eerst zelf goed door, waarna een training op maat volgt. Doorlopende ondersteuning na afronding is mogelijk in verschillende vormen. Zodoende zorgen wij ervoor dat de webapplicaties die wij opleveren goed doordacht zijn, voldoen aan de laatste standaarden voor wat betreft veiligheid en gebruiksvriendelijkheid én aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Daarbij vormt hetgeen u voor ogen heeft de basis; wij houden niet halsstarrig vast aan een bepaald standaardproduct. Bovendien weten wij uit ervaring dat een webapplicatie de mogelijkheid tot voortschrijdend inzicht vereist. We staren niet blind op vastomlijnde projectplannen: als geen ander realiseren wij dat het ontwikkelen van een webapplicatie een proces is dat continu tot veranderende inzichten leidt. Neem vandaag nog contact met ons op om te brainstormen over uw online ambities!