Responsive webdesign

Klaar voor mobiel

webdesign-128

Het internet heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld van nuttige informatiebron tot eigentijds verlengstuk van de wereld om ons heen. Het web raakt steeds meer verweven in onze samenleving en met de doorbraak van de smartphone en tablet is daar een extra dimensie aan toegevoegd: mobiel. Een eigentijdse website die zich aanpast aan het apparaat waarop hij wordt bekeken is daarom raadzaam om u vandaag de dag online te positioneren en uw doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Maar bij webdesign komt meer kijken.

 

Is uw website al mobielvriendelijk?

Test hier of uw website responsive is.

 

 

Wat is responsive webdesign? Hoewel de meningen hierover verdeeld zijn, begint alles hoe dan ook met het grafische element; strak responsive webdesign is het visitekaartje dat u online aan uw doelgroep afgeeft. Dus de eerste indruk kan maar beter een lust voor het oog zijn. Toch is een website die alleen professioneel oogt dankzij aansprekend webdesign niet genoeg. Webdesign draait om het samenspel tussen vormgeving en inhoud, zodat uw boodschap perfect overkomt en uw bezoeker wordt aangespoord tot gerichte actie. Maar er zijn meer facetten die tegenwoordig minstens zo belangrijk zijn.

Webdesigners met een heldere visie en gedegen aanpak

Het webdesign bureau Mennes Creative vertaalt uw wensen en ideeën naar eigentijds responsive webdesign dat resultaat oplevert. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het bouwen en ontwerpen van websites. Wij bedienen als professioneel internetbureau diverse sectoren met succes. Onze kracht? De koppeling tussen functionele techniek en aansprekend ontwerp, in combinatie met academische expertise in verschillende disciplines. Over de prijs maken wij altijd vaste afspraken vooraf, om verassingen achteraf te voorkomen. Met een content managementsysteem op maat of open-source naar keuze kunt u uw responsive site zonder technische kennis beheren. Voor ons responsive webdesign staan gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid centraal.

Heldere strategie

Het ene webdesign is nog mooier dan het andere, maar zolang u niet precies weet wat u met uw website wilt bereiken levert uw investering niet het maximale resultaat op. Mennes Creative heeft ruime ervaring met het bouwen van responsive websites voor opdrachtgevers uit verschillende sectoren en diverse marktsegmenten. Wij hebben aangetoond een sparringpartner op niveau te zijn als het om uw online strategie en webdesign gaat. Samen met u stellen we uw doelgroep vast, analyseren uw concurrenten en stippelen een online strategie uit. We kijken heel gericht hoe het responsive webdesign zodanig voor u op maat kan worden gemaakt dat aantoonbaar resultaat wordt bereikt.

Gebruiksvriendelijkheid

Webdesign mag gebruiksvriendelijk genoemd worden als de bezoeker de website efficiënt, effectief en naar volle tevredenheid kan gebruiken. Ongeacht het apparaat dat hij gebruikt om de responsive website te openen: of dat nu een PC, laptop, smartphone of tablet betreft. Een mobielvriendelijke website die alleen professioneel oogt dankzij aansprekend webdesign is niet genoeg. Al is het responsive webdesign nog zo fraai; als de informatie op uw professionele website door uw doelgroep niet eenvoudig te vinden is mist het webdesign zijn doel. Bij ons staat het gebruikersgemak van de bezoeker centraal in het gehele webdesign proces.

Een website die klaar is voor de toekomst?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn, op een manier die u het best uitkomt. Laat hier uw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen contact met u op!  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  SPARREN OVER UW IDEE?

  colin

  078-6130504

  info@startupfabriek.nl

  Vindbaarheid

  Het bouwen van een website is één ding, maar het responsive webdesign zo inrichten dat de site goed vindbaar is in de zoekmachines is een vak apart. De voordelen van responsive webdesign is dat uw website beter gevonden wordt in de zoekmachine. Een vak dat Mennes Creative verstaat en ziet als één van de belangrijkste criteria voor goed responsive webdesign. Negen op de tien internetgebruikers in Nederland gebruiken Google als dé bron voor alles wat zij zoeken op internet. Het is daarom essentieel dat uw website in deze zoekmachine vindbaar is voor uw doelgroep.

  Beheersbaarheid

  U wilt dat wij het webdesign voor uw responsive site verzorgen, maar bent bang dat het onderhoud een ingewikkelde bijkomstigheid wordt? Niets is minder waar. Doordat wij gespecialiseerd zijn in zowel open source content managementsystemen als maatwerkoplossingen wordt het beheer van uw website of responsive webshop een fluitje van een cent. Door middel van een editor die veel weg heeft van Word kunt u alle inhoud aanpassen zonder dat u daarvoor technische webdesign kennis nodig hebt. Zo kunt u zich focussen op de kern van de website; uw organisatie profileren en uw doelgroep aanspreken! Maar het houdt niet op bij alleen het beheren van responsive webpagina’s. Met een CMS kunt u onder meer menu’s, templates, nieuwsberichten, mailings of bestanden naar hartenlust aanmaken, beheren, kopiëren of verwijderen. U kunt zelfs de blokken van uw webdesign verslepen en online afbeeldingen bewerken.