TNT Express Benelux: HR monitor

Categorie
Webapps
Tags
Content Management System, Mobile apps smartphone tablet iOS Android, Webapplicaties – Maatwerk
Over dit project

Voor TNT Express Benelux hebben wij een maatwerkoplossing in de vorm van een extranet opgeleverd, waarop management op verschillende niveaus top-down en real-time rapportage krijgt over de motivatie-cyclus (eHRM oplossing ).
Waar alles oorspronkelijk middels papieren formulieren werd gerapporteerd, is dankzij onze oplossing alles nu op een online omgeving gefaciliteerd, hetgeen niet alleen een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert maar tevens mogelijkheden tot real-time rapportage biedt (PDF). Alle processen zijn dankzij deze oplossing nu binnen één online omgeving gefaciliteerd, hetgeen resulteert in aanzienlijke tijdsbepalingen en verhoogde efficiëntie op verschillende niveaus. Dankzij dynamische Flash-grafieken wordt vlakke data op aantrekkelijke wijze gepresenteerd
Voorts kunnen leidinggevenden zichzelf met door henzelf te specificeren frequentie reminders sturen voor de actiepunten (automatisch per e-mail door de server verzonden) en deze ook inplannen middels een agenda-tool. Complexe techniek en de nieuwste internet-technologieën zijn dankzij een intuïtieve interface toegankelijk gemaakt voor zowel beheerder als eindgebruiker.
Met het voor TNT Express ontwikkelde eHRM systeem heeft Mennes Creative aangetoond ook grote multinationals te kunnen bijstaan in het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen – in dit geval op het gebied van Human Resources. Het systeem is dusdanig ingericht dat managers en medewerkers op verschillende niveaus toegang hebben tot de beschikbare informatie, en inputs kunnen leveren om daaraan bij te dragen. Door de hieruit resulterende managementinformatie middels aansprekende grafieken aan het hoger- en middelmanagement te presenteren wordt informatie tastbaar. Omdat de gegevens altijd real-time zijn, kunnen snel knopen worden doorgehakt en beslissingen worden genomen. Naast het bieden van actuelere managementinformatie heeft gebruik van de webapplicatie ertoe geleidt dat de papierwinkel die onlosmakelijk gepaard ging met het voorheen handmatig invullen van de formulieren drastisch is gereduceerd.
Ook benieuwd hoe de online maatwerkapplicaties van Mennes Creative de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie kunnen helpen stroomlijnen, door op innovatieve wijze gebruik te maken van de mogelijkheden die het internet te bieden heeft? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende brainstorm sessie aan met één van onze experts!