Breda Live

Datum
Categorie
Webdesign, Zakelijke websites
Tags
Content Management System, Webdesign
Over dit project

Breda Live is een festival dat vrienden samenbrengt en laat genieten van de beste live acts in een sfeer die Brabantse gezelligheid ademt. Het centraal gelegen Chasseveld met de karakteristieke Koepel op de achtergrond vormt één keer per jaar het decor voor het leukste festival van Brabant.

 

Breda Live is een feest voor heel Brabant. Zo komt 82% van de bezoekers uit Brabant. Deze regionale betrokkenheid komt ook terug in de waarde en beleving van het evenement. Gastvrij, gemoedelijk en gezellig zijn kenmerken van de bijzondere sfeer bij Breda Live, waarbij weerzien van vrienden een belangrijk kenmerk is.

 

Voor dit evenement heeft Mennes Creative in samenwerking met Studio Fraaij een professionele website met een speels uiterlijk weten te creΓ«ren. Op de website staat alle informatie over het evenement en voorafgaand kunnen de bezoekers online hen kaarten bestellen. Door het responsive webdesign van de website is de website geheel geoptimaliseerd voor zowel een desktop weergave als de weergave op alle tablets en smartphones.