Klaar voor Wantijpop? Download nu de Wantijpop App!

Klaar voor Wantijpop? Download nu de Wantijpop App!

Morgen is het (eindelijk) weer zover: het Wantijpark in Dordrecht wordt omgetoverd tot ÊÊn groot, gezellig tuinfeest voor jong en oud: Wantijpop. De organisatie heeft ook dit jaar zowel regionale talenten als (inter)nationale topacts weten te strikken, waaronder Douwe Bob en Di-rect. Sinds deze week is de Wantijpop app beschikbaar in Google Play en de App Store!

Afgelopen jaar zorgde Mennes Creative met de ontwikkeling van de nieuwe, mobielgeschikte website al voor online vuurwerk. Met de lancering van de mobiele Wantijpop-app voor iOS en Android is daar nu een nieuwe dimensie aan toegevoegd!

De App vormt een praktische meerwaarde voor iedere Wantijpop-bezoeker. In een gebruiksvriendelijke interface krijg je op overzichtelijke wijze de timetable, plattegrond en informatie over de artiesten voorgeschoteld. Iedere festival-bezoeker kent de ellende van haperende internet-verbindingen op grootschalige evenementen, maar daar ben je voor de festival-info van Wantijpop dus niet langer van afhankelijk!
Last but not least: met een unieke Photobooth kun je jouw foto’s op een unieke manier “inlijsten!”

Raadpleeg de laatste informatie over Wantijpop: http://wantijpop.nl/info/