JONGE ONDERNEMER MAAKT BELOFTE WAAR MET DE UITBOUW VAN ZIJN ONDERNEMING

JONGE ONDERNEMER MAAKT BELOFTE WAAR MET DE UITBOUW VAN ZIJN ONDERNEMING

Dordrecht – De Dordtse ondernemer Sebastian Mennes werd vier jaar geleden door Sprout verkozen tot één van de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar. Inmiddels is zijn bedrijf Mennes Creative verder gegroeid en maakt hij met zijn team en partner Colin Boiten hypermoderne websites en apps voor de grootste bedrijven van Nederland.

“De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om een besloten vennootschap op te richten en de organisatie een nieuw gezicht te geven met een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website. Een heuse ‘bevalling’. Onze nieuwe site is deze week live gegaan,” vertelt de 28-jarige Mennes. “Ondertussen zijn we druk bezig met enkele grote projecten.”

Binnen één minuut al een offerte

Sebastian Mennes: “Binnen een minuut een volwaardige offerte in mailbox.’ De Dordtenaar lijkt hiermee de belofte waar te maken. Al noemt hij de verkiezing van toen ‘ijdeltuiterij’, hij zag het wel als stimulans om door te groeien. “Ik wil blijven ondernemen en we worden steeds professioneler. Ik doe met name de zakelijke kant en Colin Boiten is ontzettend goed in de praktijk. Zo kan hij fantastische 3D-animaties maken.”

Zijn compagnon Boiten legt uit: “Met Mennes Creative richten we ons op een ‘hoger segment’. Platgezegd op bedrijven en organisaties die niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. We hebben projecten bij TNT Express, de gemeente Amsterdam en de Universiteit Leiden gedaan.” De twee zijn hun roots echter ook niet vergeten en bieden via de website uwwebsiteofferte.nl kleine ondernemingen, particulieren en verenigingen een website aan. Mennes: “Ze specificeren hun wensen online en krijgen binnen een minuut een volwaardige pdf-offerte in hun mailbox. Zo kunnen we voor minder geld ook een mooie website aanbieden. Dat is strategisch gezien belangrijk, want in deze tijd is het nodig om meer pannen tegelijk op het vuur te hebben,” zegt Mennes.

Sebastian Mennes AD