Content marketing: Up-to-date content op maat

Website beheer uitbesteden

Je hebt een mooie (nieuwe) website, maar geen tijd om ‘m netjes up-to-date te houden. Hierdoor blijven er verouderde (of geen) nieuwsberichten, achterhaalde teksten en/of oude productfoto’s op staan. Als je dan een keer tijd hebt om de site bij te werken moet je weer uitzoeken hoe het CMS-systeem ook alweer werkt. Van de content die dan uiteindelijk wordt geplaatst zou het mooi zijn als die ook op sociale media gedeeld wordt…Herkenbaar? Voor veel van onze klanten wel. Het werk dat brood op de plank brengt gaat logischerwijs voor, maar daardoor blijven er een hoop online kansen onbenut! Laat ons het oplossen met onze Content marketing

 

Voor het up-to-date houden van website of webshop hebben we een dienst die voorziet in content marketing op abonnementsbasis. Opdrachtgevers kiezen het type content, de gewenste frequentie, tone of voice en wij regelen de rest. Dat kan gaan om een maandelijks aantal blogs, landingspagina’s of productfoto’s. Maar ook teksten die herschreven moeten worden, te optimaliseren afbeeldingen en/of berichten op sociale media.

Actuele content en vindbaarheid

Het is belangrijk om de content van de website (nieuws, acties, blogs, teksten, foto’s, (webshop) producten, enz.) up-to-date te houden. Niet alleen omdat geoptimaliseerde content beter en professioneler oogt maar ook wordt de (potentiële) klant beter geïnformeerd. Als de inhoud van uw website regelmatig bijgewerkt en aangevuld wordt dan zorgt u ervoor dat de inhoud steeds beter aansluit bij de doelgroep(en). Op deze manier krijgt u ook meer aanwas via uw website/webshop. Daarbij is het zo dat een website die inhoudelijk goed up-to-date gehouden wordt bijdraagt aan het beter gevonden worden in de zoekmachines. De potentiële klanten doet een eerste oriëntatie in bijna alle gevallen online. Als uw website daar niet aanspreekt met overtuigende content doet u niet mee in de uiteindelijke selectie.

Social media

Naast de website/webshop kunnen we met onze content marketing service er tegelijkertijd ook voor zorgen dat de content op uw social media kanalen ook actueel en relevant blijft door regelmatig nieuwe berichten te plaatsen. Dit kunnen wij nu allemaal verzorgen op een transparante en professionele wijze. Door onze kennis en ervaring én door te werken met professionele tekstschrijvers zorgen we er voor dat alle content die we maken aansluit bij uw doelgroep. Tegelijkertijd draagt de tekst bij aan een betere vindbaarheid van de website in de zoekmachines.

U de regie, wij de uitvoering:
content marketing op maat.

In overleg met u creëren we een plan van aanpak en een planning zodat de inhoud van uw website up-to-date is en blijft. Meer weten? neem contact met ons op.  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Uw website, onze zorg

  colin

  078-6130504

  info@startupfabriek.nl

  Doorlopend uw content beheerd met Content Marketing

  Tijdens het content management traject wat we bieden wordt alle content op de verschillende kanalen (website, webshop, social media) periodiek ingepland in overeenstemming met u. Doordat deze werkzaamheden vooruit ingepland worden via de content kalender zijn we ook goed in staat om de content strategie tussendoor bij te sturen mocht dit nodig zijn. Hierdoor hebt u altijd een website die doorlopend actueel is. Daarnaast heeft u bij ons een mooi adres om het een en ander “over de schutting te gooien”.

  Simpel, transparant en volledig afgestemd op uw behoefte

  Door de heldere en simpele opzet van onze content marketing service kunt u eenvoudig zien wat we aanbieden. We kunnen voor u de content creatie direct inzichtelijk maken en aangeven wat wat de kosten daarvoor zijn. Dit aanbod wordt dan tijdens een persoonlijk gesprek geheel afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en uw website.

  Is uw website niet door ons gemaakt? Geen enkel probleem!

  Door onze uitgebreide kennis van de verschillende content management systemen kunnen wij van vrijwel elke website de content beheren. Zelf als u een HTML website heeft zonder CMS dan kunnen wij de content voor u beheren. Wilt u meer weten over hoe content marketing in zijn werk gaat? Neem vrijblijvend contact met ons, wij van Mennes Creative in Dordrecht helpen u en uw bedrijf graag verder.

  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.